• Sleep

Slapen

Ligt u wel goed?
Staat u ’s morgens zoals veel mensen met pijn in de rug en stijfheid op? Ligt dit dan aan u of is het bed waarop u slaapt niet geschikt voor u ? Een te hard of een te zacht bed is niet goed en veroorzaakt menige klacht.

lighouding_I Te hard

lighouding_II Te zacht

lighouding_III Toch niet goed

Een onjuiste aanname is dat de afbeelding hierboven de “ideale lighouding” weergeeft. Dit is slechts een schematische tekening waarbij de wervelkolom recht is en het bekken onder een hoek van 90 graden staat, terwijl ook nog de linker en rechter lichaamshelft gespiegeld gelijk zijn.

Onze objectieve spierspanningsmeting kan duidelijkheid brengen wat voor u persoonlijk de beste oplossing is.

Slaaphouding
Uw huidige slaapgewoonte en slaapvoorkeur is niet doorslaggevend bij de keuze van een nieuw slaapsysteem omdat uw gewoonte en voorkeur het gevolg zijn van het soort bed waar u thans op slaapt. Is uw huidige bed bijv. veel te hard voor u, dan volgt daaruit een andere slaaphouding – vaak buikligging – en dat is zeer belastend voor uw rug. Het is dus zaak om een bedsysteem te kopen, zodat u weer in de meest natuurlijke houding kan slapen.

Door vooraf met behulp van de spierspanningsmeting de juiste samenstelling van de boxspring en matras te meten voorkomt u problemen en een miskoop.

Loop geen risico! “Meten is weten” Vul het vragenformulier in en maak de afspraak.

J&M Sleepadvisors bv

Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 558 880
Fax: (0182) 559 074
E-mail: info@backupbedden.nl
maandag gesloten