• Sleep
  • Home
  • Het Back-Up meetsysteem

Het Back-Up meetsysteem

Meetsysteem_meting_close-upHet meten van Back-Up is uniek
Het computer gestuurde meetsysteem van Back-Up is uniek in de wereld.Op eenvoudige wijze meten wij de spanning van de lange rugspieren, terwijl u op een van de diverse Back-Up boxspringsystemen ligt.Het is namelijk wetenschappelijk vastgesteld dat voor een optimale ontspanning tijdens de slaap, de spieren zo lang mogelijk, een zo laag mogelijke spanning dienen te hebben. Door de meetresultaten van uw persoonlijke spieractiviteit op diverse combinaties te vergelijken, kunnen we exact vaststellen welke hardheid van de boxspring met welke natuurlatex- of pocketveringmatras voor u het meest geschikt is.

Back-Up meting wetenschappelijk onderbouwd
Fysio- en manueeltherapeut L.F.J. Slabbers heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek vastgesteld, dat de methode van Back-Up een correct beeld weergeeft van de verschillen tussen de diverse bedsystemen. Tevens is vastgesteld dat de methode van Back-Up de enige juiste is.* Andere methoden van meten, bijvoorbeeld op basis van lichaamsprofiel of drukverdeling geven geen van allen een juist of objectief beeld. De eerste methode deelt mannen en vrouwen in slechts 3 categorieën in; slank, normaal of met overgewicht. De tweede methode neemt aan dat drukverdeling de oplossing biedt, terwijl de clou is om elk deel van het lichaam exact de juiste ondersteuning te geven.

bedden_advies_goudaAdviseurs van Back-Up hebben een speciale opleiding gevolgd
Naast een gedegen kennis van de toe te passen materialen van de boxspring en matrassen, hebben alle adviseurs een speciale opleiding gevolgd om de metingen op de juiste wijze te verrichten en te interpreteren. Ze hebben kennis van de optimale lighouding en het toe te passen kussen. Wij zijn zo overtuigd van onze unieke spierspanningsmeting en de uitstekende kennis van onze adviseurs, dat we 100% garant staan voor onze producten.

Loop geen risico! “Meten is weten” Vul het vragenformulier in en maak de afspraak.

* Volgens de Stichting Voorlichting Slaapcomfort www.beddenadvies.nl blijkt er maar één objectieve methode van meten te zijn: de spierspanningsmeting.

J&M Sleepadvisors bv

Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 558 880
Fax: (0182) 559 074
E-mail: info@backupbedden.nl
maandag gesloten