• Sleep
  • Home
  • Enthousiaste reacties

Enthousiaste reacties

Bijna dagelijks krijgen wij nieuwe cliënten op bezoek die van de goede resultaten van vrienden, familie of kennissen gehoord hebben. Na jarenlang slecht slapen staan zij nu ook uitgerust op dankzij ons advies met het Back-Up meetsysteem.

gelukkigeMan Nieuw Matras
Wat een heerlijkheid om naar bed te gaan en wat een heerlijkheid om s’ morgens weer op te staan zonder rugklachten of stijfheid. Echt ik weet niet wat mij overkomt. Echt super.

Ik wil u dan ook nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor de service en de omruiling van het oude matras. Ik vond de service zo grandioos dat ik u aangemeld heb bij het tv programma Radar van de Tros voor de “warme douche”

Misschien kent u dit onderdeel van het programma Radar. Ik hoop dan ook van harte dat het uitgezonden wordt en dat mijn warme douche ook daadwerkelijk op de tv komt. Mocht dit zo zijn dan hoort u nog van mij. Met vriendelijke groet en misschien tot ziens.

Heleen Caspers
Last van schouder en nek.
Hallo,

Ik wou even wat kwijt over mijn nieuwe matras. Al enkele jaren had ik last van mijn schouder en nek. Twee jaar geleden ben ik op het internet gaan zoeken onder schouderklachten en kwam uiteindelijk terecht op de website van Back-Up bedden.

Ik heb toen een vragenlijst ingevuld en werd vrij snel gebeld om een afspraak voor een meting te maken. Voor mij was het heel verrassend dat het meetresultaat een boxspring uitwees. Zelf heb ik, herstel, had ik een spiraal. Uit de meting bleek namelijk dat ik een diepe schouderzone nodig heb in plaats van een harde bodem, zoals de spiraal is.

In het begin moest ik erg wennen omdat ik nu in het matras lig en niet meer er boven op. Bovendien kreeg ik de eerste periode last van mijn rug. Nu slaap ik er inmiddels alweer 7 maanden op en heb nergens last meer van. Ik vond het geduld, de aandacht en de kennis van Back-Up heel fijn en ben blij dat ik voortaan weer lekker kan slapen zonder pijn.

Ron Hagen
Heden ontvangen mail:
shutterstock_28 In augustus heb ik een bedsysteem laten opmeten. Hieruit kwam dat een latex matras + latex boxspring voor mij het beste zou zijn. Daar ik vorig jaar net een nieuwe latexmatras had gekocht wilde ik alleen voor de boxspring gaan. U adviseerde toch de gehele combinatie aan te schaffen, wat ik ook deed.

Uiteraard heb ik ook mijn “oude matras” op de boxspring geprobeerd maar….helaas voor mij en prettig voor jullie is dat deze combinatie niet goed bevalt. Ik ben ontzettend blij met de nieuwe boxspring + de nieuwe matras, kom sinds ik deze heb niet meer stijf m’n bed uit. Het slaapt echt fantastisch.

Dit wilde ik jullie graag laten weten, zal bij mijn volgende aanschaf (wat wellicht nog jaren duurt) weer bij jullie aankloppen.

Vriendelijke groet

Annette Koemans

J&M Sleepadvisors bv

Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 558 880
Fax: (0182) 559 074
E-mail: info@backupbedden.nl
maandag gesloten